Monday 22 January 2018

Προστατέψτε την «Αφρίκα» και τον Şener Levent ~ Ο Ισλαμοφασισμός Στοχοποιεί τους Ανυπότακτους Τουρκοκύπριους



Στην κατεχόμενη Λευκωσία ο ανυπότακτος συμπατριώτης μας Şener Levent και η εφημρίδα «Αφρίκα» κατήγγειλαν με πρωτοσέλιδο τους την νέα «ειρηνευτική επιχείρηση» του Τουρκικού κράτους στη Συρία. Η εφημερίδα σύγκρινε την επιχείρηση με το όνομα «Κλάδος Ελαίας» με την εισβολή του τουρκικού στρατού στην πατρίδα μας το 1974.

Ο ισλαμοφασίστας που κυβερνά την Τουρκία Ταγίμπ Ερντογάν κάλεσε χθες «να δοθεί μία απάντηση» στην «χυδαία εφημερίδα». Άμεσα οργανώθηκε σήμερα στα κατεχόμενα μία εκδήλωση ενάντια στην εφημερίδα και τους δημοσιογράφους της.

Ως φίλοι, συναγωνιστές και υποστηρικτές της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Şener Levent στις προηγούμενες Ευρωεκλογές καλούμε την Κυπριακή Δημοκρατία και όλες της πολιτικές δυνάμεις να καταγγείλουν άμεσα την φασιστική στοχοποίηση του συμπατριώτη μας σε όλους τους διεθνείς φορείς και να υψώσουν ασπίδα προστασίας για την μαχόμενη Τουρκοκυπριακή κοινότητα. Καλούμε ιδιαίτερα όλους τους υποψήφιους για την προεδρία να ενωθούν στην υπεράσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας και όλων των πολιτών της ενάντια στις απειλές του νεοσουλτάνου.

Είναι αδιανόητο να απειλείται η ζωή πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας και κυβέρνηση και οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να σιωπούν.

Αλληλεγγύη στην «Αφρίκα», αλληλεγγύη στον Şener Levent!






Σόλων Ανταρτης~solon_antartis@yahoo.com

Για την Κίνηση Στήριξης Şener Levent

No comments:

Post a Comment