Tuesday 18 October 2011

Η Ομοφυλόφιλη Διάσταση της Λαϊκής Εξέγερσης

και η Αντίδραση του Καθεστώτος

Πράματα πεντακάθαρα. Η εφημερίδα του καθεστώτος Χαραυγή αναδημοσίευσε άκριτα τις χωρίς απόδειξη κατηγορίες του Αττίλα ενάντια στον πρώην Υπουργό Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή που τον παρουσιάζουν ως ένοχο για παιδεραστία και "παρά φύσην συνουσία", ως σαν να είναι γεγονότα. Και στο ίδιο άρθρο, οι σπιούνοι του κόμματος τον κάρφωσαν πως συμπαρατάχτηκε με τους Αγανακτισμένους ~ Αφυπνισμένους! Έκλεισαν το άρθρο τους γράφοντας:
"Ο γνωστός για τις νεοφιλελεύθερες θέσεις του στην οικονομία κ. Σαρρής θεάθηκε πρόσφατα να συμμετάσχει στις συγκεντρώσεις των λεγόμενων ''αγανακτισμένων'' έξω από το Προεδρικό Μέγαρο".
Όλα αυτά στοιχειοθετεί ο δημοσιογράφος Μάριος Δημητρίου στο νέο του άρθρο στην εφημερίδα Σημερινή, με τίτλο "Αυτοί οι κανίβαλοι είναι χορτοφάγοι".

Μήπως φρόντισαν οι καθεστωτικοί να παραδώσουν τον κ. Σαρρή στον Αττίλα ώστε να τιμωρηθεί για την πολιτική του έλξη του προς τους Αγανακτισμένους ~ Αφυπνισμένους Πολίτες; Αυτά λεν οι επίμονες (και αναπόδεικτες) φήμες που κυκλοφορούν στο παζάρι.

Γι' αυτό εμείς λέμε
"Ναι, Επιμένουμε στην Ομοφυλοφιλία"
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2011/10/blog-post_16.html
Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Αυτοί οι κανίβαλοι είναι χορτοφάγοι
του Μάριου Δημητρίου
http://www.sigmalive.com/simerini/columns/eks%20aformis/428871

~~~~~~~~~~~~~~~~~

15 comments:

  1. Ακόμα λλίον μαζί με το σύνθημα έξω οι Τούρκοι από την Κύπρο θα φωνάζουμεν Έξω οι Ακελικοί από την Κύπρο! Προτείνω να παρπατούν τζιαι να φτύνουν ίσια πάνω, τζιαι έχω σας δειν α!Μεν με αρωτήσετε γιατί.

    ReplyDelete
  2. Καλά εννοείς πως η "Ομοφυλόφιλη Διάσταση της Λαϊκής Εξέγερσης" συνίσταται μόνο στο ότι το Προεδρικό ήβρεν ένα τρόπο να κτυπήσει τους Αγανακτισμένους επιστρατεύοντας το μίσος της επίσημης κοινωνίας ενάντια στους ομοφυλόφιλους;

    Δεν υπάρχει άλλη τέτοια διάσταση μες στο κίνημα;

    Αν υπολογίσουμε πως τουλάχιστον 15 χιλιάδες συμμετείχαν στη διαδήλωση της 12 Σεπτεμβρίου, τότε με συντηρητικούς αριθμούς εξασφαλίζουμε πως ήταν τουλάχιστον 1500 ομοφυλόφιλοι άνθρωποι εκεί.

    Αλλά εννοείς, υποθέτω, πως οι κρατούντες ήβραν ένα επώνυμο - άρα και ευάλωτο - και τον κτύπησαν με τούτην τη δολοπλοκία;

    ReplyDelete
  3. Ευδόκα
    Ο αντικομμουνισμός σου εν έσιει όρια. Επιστρατεύεις ότι σου καπνίσει για να πλήξεις τον γιο της πλύστρας. Καλά ξερουμε ότι είσαι αστός τζιαι εν αντέχεις που ένα εργατόπαιδο έγινε πρόεδρος τη στιγμή που ο αστός και ακροδεξιός πατέρας σου δεν τα κατάφερε. Μπορείς να τα καταφέρεις εσύ.

    ReplyDelete
  4. Ατυχήσατε. Η Αριστερή Πτέρυγα της ειρηνικής εξέγερσης των Αγανακτισμένων έχει ήδη μπόλικα στο ενεργητικό της:

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ
    http://cyprusindymedia.blogspot.com/2008/12/blog-post.html

    "Αν είστε εσείς Αριστεροί και Φίλοι των Λαών, εγώ είμαι Ελέφαντας"
    http://cyprusindymedia.blogspot.com/2011/07/blog-post_27.html

    Κόλακες και Βρυκόλακες
    http://cyprusindymedia.blogspot.com/2011/07/blog-post_28.html

    Οι προσωπικές και οικογενειακές επιθέσεις - η αγαπημένη μέθοδος των κομματόσκυλων - ε'ν κάπως "ντεμοντέ". Δεν ε'ν καιρός νά'βρετε και κάτι άλλο να πείτε;

    Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

    ReplyDelete
  5. Ε τζιαι hey ρε εργατόπαιδα! Τι γυρεύκει ρε το εργατόπαιδο στην κυβέρνηση, σαν μείνει να κάμνει το βοσκό στα αρνιά του ΑΚΕΛ. Τζιαι τούτον που θωρείς δαμέσα έννεν αντικομμουνισμός, εν αντίδραση στη βλακεία τζιαι την κατζία που σας δέρνει, τζιαι στο φασισμό σας τζιαι στην τελική το ρατσισμό σας. Ναι, να παρπατάτε τζιαι να φτύνετε ίσια πάνω πέρκει λειτουργήσει η βαρύτητα. Φασιστόπαιδα!

    ReplyDelete
  6. Ε/Κ δικηγόρος18 October 2011 at 22:49

    Μόνον αυτή τη μέθοδο πολιτικής γνωρίζει το καθεστώς. Ελλείψει οποιουδήποτε επιχειρήματος ρίχνουν λάσπη.

    Εντυπωσιακός δε ο φασιστικός γονιδιακός τους προσανατολισμός συνυφασμένος με το προπατορικό αμάρτημα.

    Αν είναι οτιδήποτε ο πατέρας σου είσαι κι εσύ. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ψεύδονται βέβαια αφού ο πατέρας του Πέτρου ουδεμία σχέση είχε με το πραξικόπημα.

    Όσον για το εργατόπαιδο. Σε καλή μεριά τα 100 χιλιάρικα που βγάζει, το τρίπατο στη Μακεδονίτισσα, το εξοχικό στο Κελλάκι το ιδιωτικό τζέτ και τα έξοδα παραστάσεως.

    Δως του "εργατόπαιδου" θάρρος και θα μπει με τις ποδίνες στο κρεββάτι...

    Ζήτω το εργατόπαιδο που θέλει να βάλει φόρο στο εφάπαξ και αύξηση του ΦΠΑ την ίδια στιγμή που δεν αγγίζει κανένα μεγαλοκαρχαρία.

    Δυστυχώς ατυχήσατε. Δε μιλάτε σε κομματική συγκέντρωση. Βρέστε και κανένα επιχείρημα.

    Ά ξέρω ένα καλό: "Μη βιάζεστε θα περιμένουμε το πόρισμα και μετά θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας..."

    ReplyDelete
  7. Εργατόπαιδο; ΠΟΥ ακριβώς δούλεψε εκτός από το Κόμμα; Από πότε οι κομματικοί υπαλληλίσκοι αποκαλούνται εργάτες;

    Άσε δε που ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ισχυρίζεται και ο ίδιος και το Κόμμα ότι έχει διδακτωρικό δίπλωμα. Στην βιβλιοθήλη Λένιν στην Μόσχα, εκεί όπου βρίσκονται ΟΛΕΣ οι διδακτωρικές διατριβές της ΕΣΣΔ/Ρωσσίας, διατριβή με το όνομα του ΔΕΝ υπάρχει.

    Διδακτωρικό δίπλωμα ΔΕΝ έχει.

    Και αν είμασταν σοβαρή χώρα (χώρα; αυτό το πράμα τέλος πάντων...) με σοβαρή ακαδημαϊκή κοινότητα, θα έπρεπε να τιμωρηθεί ΚΑΙ για αυτό.

    Σήμερα πάντως, είναι ο μοναδικός πρόεδρος με χέρια βαμμένα με ΑΙΜΑ και ηγέτης ενός αυταρχικού καθεστώτος.

    Να τον χαίρεστε κομματόσκυλλα. Σας αξίζει.

    ReplyDelete
  8. Για τούτους που κατά καιρούς κατηγορούσιν τον Πέτρο πως εν "αστός":

    ο Πέτρος εργάζεται ολόκληρην του τη ζωή σαν εθελοντής, παρ' όλον που τον κατσαδιάζουμεν οι φίλοι, γνωστοί και συγγενείς του. Επιπλέον, σε περιόδους που οι δωρεές και οικονομικές συνεισφορές από υποστηρικτές δεν αρκούν για τα προς το ζείν, ή για την βιωσιμότητα των μη-κερδοσκοπικών εργασιών, πολλές φορές εργάστηκε με μεροκάματα σε δουλειές που οι πλείστοι δαμέσα ούτε ξέρουν τι είναι.

    Με τες γνώσεις και πείρα που έχει θα μπορούσε να μας πουλά και να μας αγοράζει. Θα μπορούσε "να το παίζει" και να ανέρχεται σε αξιώματα μες τες δομές των κομμάτων, του κεφαλαίου ή του κράτους. Αλλά υπηρετεί άλλες αξίες.

    Το μόνο λάθος που του καταλογίζω είναι που παίρνει ρίσκα με το να τοποθετείται επώνυμα σε επίμαχα θέματα, και έτσι επιτρέπει σε γάρους να τον βρίζουν συνέχεια ή να διασύρουν το όνομα του επί χρόνια χωρίς να ανταποδίδει.

    ReplyDelete
  9. Nai re, σιγά, ακόμα λλίον εν να μας πείς πως ο Ευδόκας εν κρατεί τζ' αναγκάζεται να κατοικεί σε κοινόβιο.

    ReplyDelete
  10. Εργατόπαιδο ο Χριστόφιας; Ε τζιε κλι ρε.

    Τον φαντάζομαι στο PLUS-TV με μουσική υπόκρουση "Χρόνια στα καράβια εμείς οι ναυτικοί"...

    Σιγά μην είναι και κοσμοναύτης.

    Δούλευε στο κόμμα του, τον έστειλαν για σπουδές όπου και μπήκε --ως παραγοντίσκος κομμουνιστικού κόμματος της δύσης-- με *ειδικά κριτήρια* στο παν-μιο και σπούδασε εις βάρος του σοβιετικού λαού.

    Είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που μέσα σε 4 χρόνια: Σπούδασε ξένη γλώσσα, έκανε πρώτο πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό (οι υπόλοιποι βλάκες Ρώσσοι χρειάζονται 4-5-6 για πρώτο πτυχίο, 2-3 για μεταπτυχιακό και 6-7 για το διδακτορικό -- θάναι βλάκες φαίνεται). Τί Ντοστογιέφσκι, τί Τολστόϊ, τί Βουλγάκωφ, τί Παστερνάκ και μαλακίες... Χριστόφιας. Ο πνευματικός άνθρωπος του μέλλοντος. Το παιδί θαύμα.

    Σόρρυ, εργατόπαιδο ήθελα να πω.

    Λοιπόν, επιστρέφει στο κόμμα, περίμενε μερικά χρόνια ώσπου να πεθάνει ο Εζεκίας, πεθαίνει ο Εζεκίας και τον διαδέκτηκε.

    Περίπου το ίδιο και για την πρώτη κυρία.

    Τί εργατική τάξη και μπούρδες μας λέτε; Αυτά να τα λέτε στα κομματικά κατηχητικά για να δακρύζουν τα κομματόσκυλλα και να θέλουν να τους μοιάσουν.

    ReplyDelete
  11. Γιατί σιωπούν οι άλλοι Αγανακτισμένοι;

    Μετά που το δημοσίευμα της Χαραυγής που διαφαίνεται πως καρφώνουν τον Σαρρή ως "παρά φύσην", ως "παιδεραστή" ΚΑΙ ως διαδηλωτή με τους Αγανακτισμένους, τίθεται θέμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

    Δεν συμπαραστεκόμεθα όταν ένας δικός μας στοχεύεται; Τι κάμνουμε σαν κίνηση;

    Ή μήπως ο φόβος της ομοφυλοφιλίας εβώβωσεν τους λαλίστατους ηγέτες της Κίνησης;

    ReplyDelete
  12. Προς πάσαν αμπάλατον Χριστοφικόν, ναι ΡΕ, ο Πέτρος εν εθελοντής. Αμφιβάλλω αν τον ξέρετε. Είπεν σας το κόμμα γράφετε εναντίον του τζιαι γράφετε. Είσαστε πολλά γελοίοι άμαν τον χαρακτηρίζετε αστό!!!

    ReplyDelete
  13. Είναι φανερό ότι το ακελικό μυαλό δεν μπορεί να χωρέσει το γεγονός ότι η μεγαλύτερη ομάδα του πληθυσμού είναι εναντίον του ακέλ. Οι αγανακτισμένοι αποτελούνται από 'δεξιούς', αριστερούς', εργάτες, αστούς, ομοφυλόφιλους, ετερόφιλους, πλούσιους, φτωχούς, νέους και γέρους. Το μυαλό των ακελικών όμως παθαίνει βραχυκύκλωμα μόλις έρχονται αντιμέτωποι με τα λογικά επιχειρήματα του κόσμου και αμέσως και αυτοματοποιημένα, ξεστομίζουν επίθετα όπως: "φασίστας", "νεοφιλελεύθερος" και "ακροδεξιός". Είναι ο μόνος τρόπος αντίδρασης που ξέρουν, που πιθανόν τον έμαθαν σε καμιά κατασκήνωση της ΕΔΟΝ, όπου 5χρονα φωνάζουν συνθήματα εναντίον του ιμπεριαλισμού.

    ReplyDelete
  14. Πάγιες οι Σοβιετικές πρακτικές σπίλωσης και αμαύρωσης ατόμων.

    Όμως, χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε στοιχείο που να υποστηρίζει αυτή την εκδοχή, δηλαδή ότι ο κ. Σαρρής ήταν αντικείμενο δοσοληψίας του ΑΚΕΛ και του Αττίλα, θα είναι δύσκολο να αποδοθούν ευθύνες. Τουλάχιστον ακόμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ικανοί να το κάνουν.

    Όπως και να χει, οφείλει η κυβέρνηση και οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες να εξηγήσουν πως τους διέφυγε τέτοια "μικρή" λεπτομέρια.

    Και όταν μας εξηγήσουν ας αποφύγουν το σύνηθες και πλέον τετριμμένο "μα δεν ξέραμε (ποιός είναι ο Σαρρής, που πήγαινε, τι έκανε, αν τον παρακολουθούσαν)". Γιατί τα ξέρουν όλα. Και δεν χάνουν ευκαιρία να μας το υπενθυμίζουν.

    Σκέφτομαι κατα πόσο το ΑΚΕΛ έχει ομοφυλόφιλους στις τάξεις του. Από τη στάση που διατηρούν αρχίζω και πιστεύω ότι αποκλείεται. Όπως δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στο Ιραν του Αχματινετζάντ.


    Το τραγικό με όλη αυτή την ιστορία είναι ότι τα ίδια τα αδέλφια μας, οι συμπατριώτες μας, έχουν πιο ψηλά από οτιδήποτε το Κόμμα και την προσωπολατρία. Βάζουν γυαλιά στους Σαϊεντολόγους!!!

    ReplyDelete
  15. Μα καλά, ΠΟΥ είναι οι λαλίστατοι υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων, των Τουρκοκυπρίων, των Ιρακινών, των Αλβανών, των εποίκων (κάνω και μια αναφορά στην Καίτη), των εξωγήινων, των γκέι, των λεσβιών, των πιγκουίνων, των χελώνων, των αθίγγανων, των Σύριων, των έτσι και των αλιώς;

    Μουγγάθηκαν οι τριμικλινιώτηδες και οι μακάριοι; Η εργατική δημοκρατία, η Εδόν, η προοδευτική, η Ελένη Μαύρου, η Κορίνα, ο Κωστής ο Αχνιώτης, ο Ύψωνας, οι διάφοροι αντιεξουσιαστές (του κώλου), η δρακούνα και οι διάφορες άλλες λουμπεν-μεγαλο-ποστ-μετα-μοντέρνες κυπριότισσες κύπριες χαμηλοβλεπούσες ευρωγκόμενες της "μλογκόσφαιρας"; Σταμάτησε να βάζει skimmed milk το Starbucks στην λευκωσία και όλοι αυτοί κάνουν διαμαρτυρία σιωπής σαν τους βουδιστές μοναχούς στο Θιβέτ;

    Κουλτούρα δηλαδή.

    Ούτε μια ανακοίνωση από την πρόξενο της Σλοβακίας; Ούτε μια συγκέντρωση στο Λήδρα Πάλας;

    Δηλαδή, στηρίζουμε μεν τα δικαιώματα όλων των μεινοτήτων (ακόμα και εις βάρος της πλειοψηφίας), φτάνει μόνον να περνά η δική μας ατζέντα από κάτω και εκεί που υπάρχουν ...χρηματοδοτήσεις για να γίνεται επανάσταση (εδώ κάνω μιαν αναφορά στον Βρεττανό υπήκοο Νικολάκη τον αντιεξουσιαστή ακαδημαϊκό που μια χαρά τον σπούδασε δωρεάν το νεοφιλελεύθερο καθεστώς της Θάτσερ). Εκεί που δεν είναι δυνατόν, ας καούν στην πυρά οι μειονότητες, ειδικά μάλιστα αν πρόκειται και για ελληνικές μειονότητες. Εμάς, μόνο οι πιγκουίνοι μας ενδιαφέρουν.

    Ζήτω η επανάσταση.
    Βίβα ζαπάτα.

    Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η σεξουαλική προτίμηση του Σαρρή. Εξ'άλλου από αυτή την ιστορία ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ και στηριζόμαστε σαν ΜΑΛΑΚΕΣ σε αυτά που μεταδίδει το κατοχικό καθεστώς. Τώρα, ποιό είναι το ψευδοκράτος και ποιό είναι το κωλοκράτος, δεν είμαι σίγουρος.

    Αν ο Σαρρής είναι ομοφυλόφιλος, δεν ξέρουμε και δεν θα πρέπει να μας αφορά. Το ότι όμως όλοι οι πιο πάνω είναι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, αυτό είναι σίγουρο. Και όταν λέμε πούστηδες, δεν εννοούμε βέβαια μέλη της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, αλλά πούστηδες πούστηδες.

    ReplyDelete