Monday 10 October 2011

Από το σχέδιο Ανάν στο Μαρί

Σας προσκαλούμε θερμά στην εκδήλωση με θέμα:
Από το σχέδιο Ανάν στο Μαρί
Τετάρτη, 12 Οκτ. 19:30 Αίθουσα Τελετών
Πανεπιστήμιο Κύπρου,
Καλλιπόλεως 75
Ομιλία - παρουσίαση: Γιώργος Καραμπελιάς, Άριστος Μιχαηλίδης και άλλοι.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στην πατρίδα μας με την έκρηξη στο Μαρί, την πιθανή εύρεση υδρογονανθράκων και την κορύφωση της επιθετικότητας του Τουρκικού κράτους ανέδειξαν για πολλοστή φορά την αδυναμία και απροθυμία της παρούσας Κυβέρνησης να χειριστεί θέματα ζωτικής σημασίας για την επιβίωση του Ελληνισμού στο νησί μας.

Η εμμονή της κυβέρνησης στη ρατσιστική Διζωνική "λύση", και η διασύνδεση κορυφαίων στελεχών της με τη νέο-οθωμανική ηγεσία βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τις επιθυμίες του λαού μας.


Η κρίση του νέο-οθωμανισμού αποτελεί μια συγκυρία που εγκυμονεί τις δυνατότητες απεμπλοκής από το τέλμα στο οποίο μας έχει οδηγήσει η πολιτική της Κυβέρνησης αλλά και που ταυτόχρονα εγκυμονεί ουσιαστικούς κινδύνους για την επιβίωση του λαού μας.

Η ανάλυση της παρούσας κατάστασης και η διασύνδεση της με το επάρατο σχέδιο Ανάν είναι επιτακτικές για την καλύτερη κατανόηση της πολιτικής πραγματικότητας μέσα στην οποία καλούμαστε να πλοηγήσουμε.

Η εκδήλωση «Από το Σχέδιο Ανάν στο Μαρί - η Κρίση του Νεο-Οθωμανισμού» οργανώνεται από το Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου την ερχόμενη Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου στις 7:30μμ. είναι μια εξαιρετική ευκαιρία τέτοιας ανάλυσης και ενημέρωσης.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ανάμεσα σε άλλους και οι:
ο- Γιώργος Καραμπελιάς, αγωνιστής, συγγραφέας, συντάκτης και εκδότης με πολυχρόνια ενασχόληση με το θέμα του νέο-Οθωμανισμού. Είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τα τακτικά έντυπα Άρδην, Ρήξη και Νέος Ερμής ο Λόγιος, και την Κίνηση Πολιτών Άρδην .

ο- Άριστος Μιχαηλίδης, διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας Φιλελεύθερος.

Παρακαλούμε υποστηρίξετε την εκδήλωση με την παρουσία σας!

Ομάδα Σύνταξης,
Ενδο~Μήδεια, Cyprus IndyMedia

~~~~~~~~~~~~~~~~~


Περισσότερα για τον Γιώργο Καραμπελιά:
Η Κρίση του Ελληνισμού, Νεο-Οθωμανισμός και Αντίδραση
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2011/01/blog-post_04.html

Ο Νεο-Οθωμανισμός και η Κύπρος ~ Εισαγωγή
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2011/04/blog-post_12.html

Άρδην, Ρήξη, Νέος Ερμής ο Λόγιος, και η Κίνηση Πολιτών Άρδην
http://ardin-rixi.gr



~~~~~~~~~~~~~~~

No comments:

Post a Comment