Wednesday 8 June 2011

Βαθειά Ανάλυση της Κομματοκρατίας

Ο Αρχηγός Όλων των Κυπρίων

Πάνω στο λεωφορείο, σήμερα, με πλησίασε ένας απλός λαϊκός άνθρωπος με μεγάλη μουστάκα και μου έδωσε ένα ψηφιακό δίσκο. "Βίντεο γιά δημοσίευσην", είπε, και χάθηκε.


* * *

Και ένα ακόμα καλύτερο ανάγνωσμα:
Καρεκλοκένταυρος ο Κύπριος ~ Centauro de Sedia Cypriensis
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2011/06/centauro-de-sedia-cypriencis.html

* * *


6 comments:

  1. Πρεπει να σου πω οτι με εκατασυγκινισε αυτό που έκαμε ο Κουλίας.

    Εδωσε κ μια συνεντευξη στον Αυτια και εκαμεν τους ουλλους...συσκατους(με το γαντι).

    Είπε ανάμεσα σε άλλα ότι πρέπει να υπηρετείται ο τόπος και όχι τα κόμματα.

    ReplyDelete
  2. Καλά τα λέει η Ταξιανθία.

    Είναι πραγματικά σύσκατοι. Το ηθικό βάθος του βόθρου μες τον οποίο τώρα κολυμπούν οι κομματάρχες, και ιδίως οι καιροσκόποι μες την ηγεσία του ΔΗΚΟ, είναι απύθμενο.

    Όσον πιό δραστικά βήματα παίρνουν γιά δείξουν τον αληθινό τους εαυτό ως εξουσιαστές σε μέθη αυταρχικού παροξυσμού και γλύφτες του ιμπεριαλισμού, τόσον πιό έντονα ανυψώνεται η ηθική υπόσταση της παράταξης του ΟΧΙ.

    Λαμπρόν να τους κάψει!

    Μαρία Συν.

    ReplyDelete
  3. Από το στόμα σου και στης Θεάς τ' αυτί Μαρία

    ReplyDelete
  4. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ:

    Υπέρ της διαγραφής του Ζ. Κουλία ψήφισαν 25 μέλη, Μ. Καρογιάν, Φ. Φωτίου, Ά. Βότσης, Α. Κυριακίδου, Σ. Φυττής, Ν. Νέστορος, Στ. Ιερωνυμίδης, Αλ. Τρυφωνίδης, Σ. Βέργας, Γ. Προκοπίου, Φ. Κωνσταντίνου, Έ. Παπαδοπούλου, Κ. Κόρτας, Α. Κωνσταντίνου, Ν. Βιολάρης, Μ. Κυπριανού, Α. Πασχαλίδης, Χ. Πατσαλίδης, Τ. Αλευρά, Α. Μιχαηλίδης, Κ. Θεοδότου, Χ. Ροδιάς, Α. Αντωνίου, Π. Χαραλάμπους, ενώ αποχή τήρησαν οι Ν. Παπαδόπουλος, Κ. Κενεβέζος και Χ. Ερωτοκρίτου.

    Υπέρ της διαγραφής του Γ. Κολοκασίδη ψήφισαν 20 μέλη, ενώ εναντίον επτά. Εναντίον της πρότασης για διαγραφή του αναπληρωτή προέδρου ψήφισαν οι Ν. Παπαδόπουλος, Κ. Κενεβέζος, Α. Αντωνίου, Χ. Ερωτοκρίτου, Κ. Θεοδότου, Χ. Ροδιάς και Π. Χαραλάμπους. Υπέρ της διαγραφής τάχθηκαν Μ. Καρογιάν, Φ. Φωτίου, Ά. Βότσης, Α. Κυριακίδου, Σ. Φυττής, Ν. Νέστορος, Στ. Ιερωνυμίδης, Αλ. Τρυφωνίδης, Σ. Βέργας, Γ. Προκοπίου, Φ. Κωνσταντίνου, Έ. Παπαδοπούλου, Κ. Κόρτας, Α. Κωνσταντίνου, Ν. Βιολάρης, Μ. Κυπριανού, Α. Πασχαλίδης, Χ. Πατσαλίδης, Τ. Αλευρά, Α. Μιχαηλίδης,

    Σημειώνεται πως το μέλος του Ε.Γ. Κώστας Μαυρίδης αποχώρησε από τη συνεδρία πριν από την ψηφοφορία, για προσωπικούς, όπως ανέφερε, λόγους, που έχουν να κάνουν με την ακαδημαϊκή του ιδιότητα. Σύμφωνα, ωστόσο, με όσα συνάγονται από την τοποθέτησή του πριν αποχωρήσει, η ψήφος του θα ήταν ψήφος εναντίον της πρότασης διαγραφής (εναντίον για διαγραφή Κολοκασίδη, αποχή για Κουλία).

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. Ήθελα επί τη ευκαιρία να ξεκαθαρίσω πως σε τού΄ν το δίστρατο, είναι μεν ηρωικός ο Κουλίας (και ο Γιώργος Κολοκασίδης) αλλά σημασία γιά μένα έχει η πανάθλια έλλειψη ήθους και ηθικής και η δικτατόρευση που υπάρχει μες τα κόμματα, όχι τα προτερήματα του Κουλία.

    Ο ίδιος ο Κουλίας δεν είναι και το ίνδαλμα επαναστάτη ή καν προοδευτικού ανθρώπου. Η στάση του προς τη σεξουαλική διαφορετικότητα, και ιδίως την ομοφυλοφιλία, κυμαίνεται από εχθρική σε περιπαικτική.

    Δείτε εδώ τεσσεράμιση λεπτά βίντεο όπου συνομιλεί με τον καταραμένο πράκτορα του κόμματος και του διεθνούς ιμπεριαλισμού (δύσκολο να κρίνουμε ποιός από τους δύο βλάπτει πιό έντονα τη διαφορετικότητα):
    http://www.topfishingvideos.com/video/8xRuqlsl8hs/%CE%9F-%CE%96%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%9A%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1.html

    Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net
    ________

    ReplyDelete