Tuesday 9 February 2010

Έτσι, Κρυφά και Σιγανά...

...το Υπουργείο Υγείας έκλεισε τα Κέντρα Γρίππης που λειτουργούσε ως πρόσφατα με πανηγυρισμούς στα Νοσοκομεία.

Η Γρίππη των Χοίρων, Γρίππη Α, Νέα Γρίππη - ότι θέλουν ας την 'πουν - απεδείχθει ένα τερατώδες ψέμμα τρομολαγνείας όπου Κεφάλαιο και Κράτος ενεπλάκησαν με καταπληκτικής εμβέλειας χειραγωγήσεις ώστε να αφαιμάξουν ολόκληρους λαούς στο βωμό του Κέρδους και της Εξουσίας.

Πρίν μερικές εβδομάδες οι "παντογνώστες" του Υπουργείου είχαν την αναίδεια να προσποιούνται πως ήξεραν, τάχα, και την ακριβή ημερομηνία στην οποία θα κτυπούσε μιά τρομερή έξαρση της Γρίππης Α. "10 Δεκεμβρίου , θα κτυπήσει" μας είπαν. Ψέμματα, όλα ψέμματα βεβαίως, τα οποία είχαν και έχουν ακόμα τη δυνατότητα να διασπείρουν με "βεβαιότητα" που δεν βασίζεται σε καμμιά, μα καμμιά επιστημονική αλήθεια, αλλά μόνον και αποκλειστικά στην υπνωτική δύναμη της εξουσίας:
"ΠροΠο στη Γρίππη των Χοίρων (...Μή Χοιρότερα, δηλαδή)"
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

Ούτε όταν τα γεγονότα τους διέψευσαν είχαν το θάρρος να πουν την αλήθεια, μα συνέχισαν την τρομολαγνεία ελπίζοντας πως ο λαός θα τους ακολουθήσει. Η 10η Δεκεμβρίου ήλθε και παρήλθε:
"Το ΠροΠο της Γρίππης και ο Υπουργός
Αναίδεια, Αλαζονεία και Παταγώδης Αποτυχία"
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2009/12/blog-post_15.html

Και τώρα, κλείουν κρυφά τα Κέντρα Γρίππης, χωρίς ανακοινώσεις προς τον ταλαίπωρο κόσμο που ακολούθησε τις πιέσεις, που υπέστει την τόση και ανυπόφορη τρομοκρατία από τηλεοράσεων, ραδιοφώνων, και εξ επισήμων στομάτων. Ουδεμία απολογία δίδουν προς τον κόσμο που τους πίστεψε ο οποίος μετά 'που χίλιες πιέσεις δέκτηκε και έβαλε τα επικίνδυνα και αχρείαστα εμβόλια, ακόμα και αν δεν είχαν υποβληθεί σε ούτε μία επιστημονική δοκιμασία ασφάλειας και ακόμα και αν είχαν αποτύχει στις επιστημονικές δοκιμές αποτελεσματικότητος. Μυστικά τώρα διαπραγματεύονται με τους συνεταίρους των στις διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες το πώς θα δώσουν πίσω τα 400.000 επικίνδυνα εμβόλια και να πάρουν πίσω "κάτι τις" από τα λεφτά του δημόσιου που ανοήτως και κακεντρεχώς επέταξαν μες τα πορτοφόλια των κερδοσκοπικών εταιρειών.

Τελικά ο λαός αντιστάθηκε ή και αγνόησε τους εξουσιαστές σε μεγάλους αριθμούς. Από τα 400.000 εμβόλια που θέλησαν "να μας μπήξουν", 20.000 μόνο λέγεται πως έγιναν, αλλά και αυτοί οι αριθμοί αμφισβητούνται. "Βαβαί", λέμε λοιπόν, "συγκαταβάσεως! βαβαί,της συμπαθείας! Βαβαί, μέγιστης ανοχής και της μακροθυμίας!"

Ακολουθούν παραπομπές σε σχετικά κείμενα και ενημερώσεις.
Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net
~~~~~~~~~

Αξίζει το ρίσκο το εμβόλιο, ή καλύτερα να εκτεθούμε στην Γρίππη... και όποιον πάρει ο Χοίρος;
"Εσείς κ. γιατρέ, θα κάνετε το εμβόλιο;"
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2009/11/blog-post_25.html

"This week, the British Medical Journal BMJ published a multi-part investigation that confirms that the scientific evidence just isn’t there to show that Tamiflu prevents serious complications, hospitalization, or death in people that have the flu. The BMJ goes further to suggest that Roche, the Swiss company that manufactures and markets Tamiflu, may have misled governments and physicians":
The Truth About Tamiflu
http://www.theatlantic.com/doc/200912u/tamiflu

Swine Flu Vaccine? Just the Facts
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2009/11/swine-flu-vaccine-just-facts.html

"Βαβαί, συγκαταβάσεως! βαβαί,της συμπαθείας! Βαβαί, μέγιστης ανοχής και της μακροθυμίας!"
http://vatopaidi.wordpress.com/2009/09/22/joseph-hesychast-33/

~~~~~~~~~~~

No comments:

Post a Comment